Preview Mode Links will not work in preview mode

viljestyrken's podcast

Apr 25, 2018

I denne episode af viljestyrken podcast kan du møde Dorte Krogh, der arbejder med organisationskultur og ledelsesudvikling. 

Dorte fortæller om sin personlige transformation fra elite sportsskytte til lønmodtager til livet som succesfuld bureau-ejer og til i dag, hvor hun har fundet ny mening og får masser...


Mar 2, 2018

I denne første af tre sær-episoder af podcasten, kan du komme med til netværksmøde med Viljestyrken-gruppen. 

Hør Jonathan Løw fortælle om baggrunden for at starte Viljestyrken projektet og hvad vi alle sammen har lært af den første tid med netværket. 


Feb 16, 2018

Nikolaj Veje Rasmussen har spillet håndbold siden han var 4 år. Allerede som 24 årig valgte han at indstille sin professionelle karriere til fordel for et liv som iværksætter. Idag har han været igang med sin virksomhed CashbackAPP i 3-4 år og rejsen har ikke været uden bump på vejen.

Hør Nikolaj fortælle om...


Jan 20, 2018

Lysten og glæden er altafgørende for den tidligere professionelle fodboldspiller Anders Nøhr, der idag driver virksomheden Miiego sammen med en partner. 

"Hvis ikke jeg har glæden, så har jeg heller ikke drivet. Hvis ikke jeg har drivet, så er der nogen, der er bedre end mig. Og hvis der er nogen, der er bedre end...